Monday, September 11, 2017

İSTANBUL KELEBEK ÇİFTLİGİ🦋🐛🦋



Bir defa gelip görülmesi gereken bir yer kelebek çifligi, özellikle cocuklariniz ile gelmenizi  tavsiye ederim. 

Öncelikle kelebekler hakkinda kisa bir film izliyorsunuz sonra rehber eşliğinde iklim kontrollü kelebek serasında geziyorsunuz. Uyarayim seranin icerisi dogal yasami saglayabilmek icin oldukca nemli alerjisi olanlar dikkatli olmalilar. Serada kelebeklerin yaşamina ait her aşama canlı olarak izleniyor. Yumurta, tırtıl, pupa ve erişkinlik dönemlerinin her birini görmek mümkün. Renk renk uçuşan kelebekler esliginde tropik bitki ve çiçekler arasında yürüyüş yapabilir, kelebeklerin üzerinize konmasına izin verebilirsiniz.

Tur sonunda ciftligin arka bahcesinde bulunan Obur Tırtıl Cafe’de çay kahve icerek  dinlenebilirisiniz. Sıcak-soğuk  içecekler, ve tost gibi hafif atistirmaliklar mevcut.

YETİŞKİN (15 Yaş üzeri) 25,00 TL
ÇOCUK (3-14 Yaş) 22,50 TL
AİLE (2 yetişkin & 2 çocuk) 80 TL

Lokasyon: Fatih Sultan Caddesi, Zerzevatçıköy (Acarkent bitişiği) Beykoz Acarkentin A kapısındaki trafik ışıklarından devam edilerek 400 metre sonra Polonezköy yoluna sapılır. Total Petrol sağınızda kalarak önünüze çıkan yuvarlaktan Polonezköy yönüne devam edilir. 50 metre ileride Zerzevatçı köy  sapağından sola aşağı doğru devam edilir. 200 metre ileride sağ tarafta İstanbul Kelebek Çiftliğini göreceksiniz.

insta gezentiobur
#gezentiobur

#gezentioburtavsiyeeder





No comments:

Post a Comment